Mozi Mozijegy Árak 

Westend mozi jegyárak

   Nem hiszem, hogy sok olyan ember van, aki nem volt még életében egyszer sem moziban. Ez nem véletlen, hiszen az emberek nagyon is kedvelik ezt a fajta szórakozást. 

Magyarországon rengeteg mozi van, mégis a legelterjedtebb és a legkiforrottabb az nem más, mint a Cinema City. Valószínűleg nagyban hozzájárul sikeréhez az is, hogy nem csak a fővárosban Budapesten, hanem vidéken is vannak létesítményei. A 2017. december 18-án huszadik születésnapját ünneplő Cinema City mozihálózat, a CineWorld Group tagjaként Európa második legnagyobb multiplex üzemeltetője. A Cinema City Csepel volt az első multiplex, amelyet a vállalat ezen a néven a kelet-közép-európai régióban nyitott. Azóta több vidéki, majd budapesti bevásárlóközpont multiplexének üzemeltetése is a cég nevéhez fűződik.

Mindenképpen ajánlanám a Westend mozit azoknak, akik még nem próbálták, hiszen ahány mozi, annyi élmény.

Minden egyes filmszínház mást nyújt a nézői számára, és hiszem, hogy ahogyan mindenből, moziból is igenis lehet kedvencünk.

Mi alapján választhatjuk ki ezt? Ez egyszerű?

 Sokan tartják drágának a mozit, ami részben persze igaz, az érdekesség azonban, a jegyeladáson kívül nagyrészt a haszon mégis a mozibüfékből jön be, melyek forgalma 30 százalékát teszi ki a befolyt pénznek. A művészmoziknál nem ekkora biznisz a popcorn árulás, ezért hasonlóak az árak a nagyobb versenytársaikhoz. A mozijegyek árát befolyásolhatja, hogy a moziüzemeltetőnek mekkora bérleti díjat kell fizetni a hely tulajdonosának. A multiplex mozik többsége tágabb fogyasztói igényt elégít ki azáltal, hogy a látogatók igénybe vehetik az előadáshoz kapcsolódó szolgáltatásokon (parkolás, büfé) túl a bevásárlóközpontok nyújtotta egyéb szabadidő-eltöltési lehetőségeket is.

Megoszló az emberek véleménye ezzel kapcsolatban, ugyanis sokan úgy gondolják, hogy felesleges pénz kidobás, hiszen otthon is lehet filmezni. Senki véleményét nem akarom megváltozatni, hiszen szíve joga mindenkinek, hogy mit szeret és mit sem. 

Ha az ember mozizásra szánja el magát, akkor mindenképpen tudnia kell a következőt. Négy féle film létezik.  Azok a filmek, amelyeket moziban kell megnézni, azok a filmek, amelyeket ráér megnézni letöltve, azok a filmek, amelyeket előbb vagy utóbb elég megnézni a tévében, és persze azok a filmek, amelyeket sehol, semmikor és egyáltalán nem érdemes megnézni.

A Westend mozi mindenképpen az egyik legnépszerűbbek közé tartozik, persze ezt köszönheti az elhelyezkedésének is, hiszen maga a bevásárlóközpont is igencsak elterjedt az emberek körében. Nem hazudok, ha azt mondom, hogy nekem mindenképpen az egyik kedvenc filmszínházaimhoz tartozik, és jó szívvel ajánlom mindenkinek. Ha ellátogatunk egy moziba, ne feledjük, hogy mindenki, aki a nézőtéren ül, ugyanúgy jegyet váltott, mint mi, és nagy valószínűséggel inkább a filmre kíváncsi, mint ránk. Hasonlóképpen, ha a közelünkben hangosan beszélgetnek, a film közben, kérjük meg őket, hogy legyenek csöndesebbek – a filmet egy jegyért csak egyszer vetítik le.

Related posts