Mozi 

Sugár Mozi

Sugár mozi

 

A cím egy játék a szavakkal. A cukor angolul sugárzik, de angolul is olvashatjuk a “cukrot”. A Sugár mozi a fővárosban, az Örs Vezér terén helyezkedik el, nem messze az Árkád bevásárló központtól. Egész forgalmas helyen, hiszen nem messze tőle helyezkedik el a helyi járatok buszpályaudvara is. Nem mellesleg, könnyen megközelíthető, még akkor is, ha tömegközlekedéssel közelítenénk meg, hiszen a 2-es metró egyik végpontja, csak pár perc sétára van a megállótól. Családias hangulatának is köszönhetően számít kuriózumnak a bevásárlóközpontokban fellelhető filmszínházak között. Talán ezért is annyira gyakoriak a különféle nemzetiségű és szezonális filmünnepek, akciók. A büfé is az átlag ár-érték arányban működik, mielőtt valaki kifelejtené a jegy vásárlást követően. Habár a mozi mellé popcorn menü jár colával, ki is felejthetné el ezt a fontos szegmensét a mozi élménynek? Mindemellett a 8 db tágas mozi teremben található vásznaknak és minőségi kialakítású székeknek köszönhetően kényelmesen lehet végig élvezni egy adott filmet, vagy egy-egy nagyobb premiert.  A moziban kényelmes ülések biztosítják a zavartalan mozi élményt,a képernyő megfelelő minőséggel rendelkezik, és az akusztika szintén kifogásolhatatlan.

A Sugár mozi ráadásul egész évben rendszeres, változatos akciókkal, nyereményjátékokkal várja vendégeit, unatkozni nem lehet, így nem csoda hát, hogy 4,4 csillagot kapott az 5-ből az internetes értékelőktől.

A normál jegy ára 1850 Ft. A kedvezményes ár 1410 Ft, kedvezményes jegyet pedig a diákok, nyugdíjasok, pedagógusok, mozgássérültek, természetesen az ezzel igazoló okirat felmutatásával vehetnek birtokba. A családi jegy ár 5490 Ft, amit 2 felnőtt és 2 db 14 év alatti gyermek vehet igénybe, vagy pedig 1 felnőtt és 3 db 14 éven aluli gyerek.  Szerdánként minden jegy 990 Ft-ba kerül, tehát a legjobban szerdán éri meg mozizni egyet a Sugárban. Ráadásul a 3D jegy is 990 Ft-ba kerül szerdánként. A legfrissebb akció, amivel kedveskedik a Sugár mozi látogatóinak, az egy szuperszonikus nyereményjáték. A film választék egész szélesnek mondható, a mai apon 17 film közül tudnak a kedves nézők válogatni kedvükre. Ha valaki a mai napon kapna kedvet beülni egy vígjátékra, vagy horrorra, 17 film közül válogathat. Ezzel szemben a Westend City center mozijában 12 film közül választhat, a Corvinban 11 filmre csökken le a választék. E közül a 17 film közül 3 premier. A gyászoló asszony átka, ami egy természetfeletti horrorfilm, a mai napon 18 órai kezdettel kerül vetítésre először, majd még háromszor ismétlésre kerül a mai nap folyamán, 20 órai, 21 órai, 22 órai, majd 23 órai kezdettel. A következő mai napi premier a Csodapark, amely egy másfél órás kalandfilm, a mai nap folyamán pontosan 9 alkalommal kerül vetítésre a Sugár moziban, 10 órától kezdődően minden órában kezdetét veszi, a 18 óra kivételével, és az utolsó alkalom a 19 óra. A harmadik premier a mai napon szintén egy kalandfilm, a Mia, a fehér oroszlán. Ezt a filmet a mai napon mindössze 4 alkalommal vetítik, 11:30,13:30,15:30, valamint 17:30-as kezdettel. Emellett vetítésre kerül még A hiányzó láncszem, ami szintén egy másfél órás kalandfilm, A Kolibri projekt filmdráma, a Bazi nagy francia lagzik 2., ami egy szórakoztató vígjáték, újra teret hódít a Dumbó, a Hellboy, az Igy neveld a sárkányodat 3. része, Kedvencek temetője, a Marvel kapitány, a Mi, egy 2 órát meghaladó sci-fi, a Shazam!, A királynő kutyája, A LEGO-kaland 2, a Pókember- irány a Pókverzum, valamint az Űrdongó. Az utóbbi 4 felsorolt mozifilm mindössze 790 Ft-ért tekinthető meg.

Related posts