Mozi 

Sugár mozi telefonszám

Mozizni rendkívül jó dolog, hiszen kikapcsol, és szórakoztat kellőképpen. Nem csoda, hogy az emberek nagy része szívesen látogat filmszínházakba szabadidejében. A Sugár mozi Budapesten található, és méltán nevezik az egyik legjobb mozinak országunkban. Kimondottan jó helyen található, jó a műsorlistája és a személyzet is elképesztően kedves. 

A Sugár mozi műsorán jelenleg is rengeteg elképesztően jó, és izgalmas filmet találhatunk, köztük a Joker, Gemini Man, Wall Street Pillangói, Prédák, Mi újság Kuflik?, A kis kedvencek titkos élete 2. és még rengeteg izgalmas film. 

A Kiskedvencek titkos élete mindenkinek kötelező klasszikus, hiszen egy kasszasiker folytatása arról, mit művelnek kedvenceink minden nap, miután mi elmentünk munkába vagy iskolába. Az első rész produkálta az eredeti vígjátékok közül a legjobb nyitó bevételt, a nem animációs filmeket is beleértve. A rendező ismét Chris Renaud az író pedig Brian Lynch a producer pedig az Illumination alapítója és nagyfőnöke, Chris Meledandri.

A Wall street pillangói, egy olyan film, amit mindenkinek látnia kell, aki szereti Jennifer Lopezt, vagyis a filmben Ramonát. Tömören elmondva néhány stripper mindennapjaiba nyerünk betekintést, akik eltervezik, hogy meglopják a dúsgazdag Wall Street-i yuppie-kat. A Ramona vezette lánycsapat afféle modern Robin Hoodként tevékenykedik, természetesen a konfliktus azonban elkerülhetetlen. Remek alakítás, remek film, mindenkinek csak ajánlani tudom.

A Mi újság Kiflik? Egy elképesztően aranyos és kedves mese, amit minden gyermeknek látni kell, hiszen tele van értékekkel. Az új filmben láthatunk természetesen kufli-pofavágóversenyt, izgalmas kufli-kalózhajócsata és kufli-koncert, sőt Fityirc azt is megmutatja, hogy kell elsajátítani a zsákfejű békák délelőtti ummogását. Megtudjuk, hogy a kuflik nem tudnak ellenállni a pocsolyákban plocskolásnak, és még puffpudingot készíteni is megtanulhatunk. A műhely az animációs szakma egyik legfontosabb hazai bázisa, amely nagy hangsúlyt fektet az új tehetségek felfedezésére is. Fiatal animátorok, animációs rendezők kapnak rendszeres bemutatkozási lehetőséget itt.

Moziba járni, átélni a filmek világát az egyik legfantasztikusabb dolog, viszont időnként sajnos akadnak olyan szituációk és emberek a közönség soraiban, akik nem tudnak viselkedni, és jelenlétükkel beletaposnak az élménybe. Ha nyugodt filmezést tervezel, a legideálisabb hétköznap délelőtt vagy kora délután betérni egy filmszínházba. Hétvégén is okés  lehet a korai vetítés, de ha biztosra akarsz menni, akkor az estéket inkább felejtsd el.

Egy jó tanács, ha valaki moziba készül, hogy lehetőleg soha ne pazaroljunk két óránál többet az életünkből egy olyan filmre, amelyről sejtjük, hogy nem fog tetszeni. Ne higgyünk a reklámoknak és az előzeteseknek. Két okból se, mégpedig azért, mert ezeket általában a film legjobb részleteire hivatkozva állítják össze, a lehető legoptimálisabban manipulálva az adatokat és részleteket. A másik ok, pedig, hogy nagyon gyakran ezekből még a film pontos műfaja sem derül ki: nyomasztó hangulatú, depresszív filmekről az előzetesek általában vidámabb képet festenek. Inkább olvassuk el a kritikákat.

Egy mozinál szerintem fontos, hogy a közönség ne sokáig várakozzék az előadásra, nehogy esetleg türelmetlenkedjenek. A mozi közönségének szentháromsága a jó műsor, a tiszta vetítés és kényelem. Ha ez a három megvan, már majdnem mondható tökéletesnek a mozi. Amit még mindenképpen megemlítenék, az a személyzet, hiszen rendkívül fontos, hogy mosolygós, illemtudó emberek legyenek azok, akik kiszolgálnak. Szerencsére a Sugár moziban ebből nincsen hiány, hiszen a nyitvatartási idő alatt mindenki kedvére eleget téve állnak rendelkezésre a honlapon feltüntetett telefonszámon

A szabályok betartása természetesen kötelező! A Sugár Mozi területén tilos a dohányzás és az alkoholfogyasztás, valamint minden olyan tevékenység, amely a Sugár Mozi szolgáltatási tevékenységén kívül esik, jogszabályba ütközik, illetve közerkölcsöt sért. Az üzemeltető engedélye nélkül kereskedelmi, reklám vagy propagandatevékenység végzése tilos, valamint A Sugár Mozi egész területén szigorúan tilos a kép vagy hanganyag rögzítése bármilyen eszközzel. A filmvetítés alatti kép-  hangrögzítés bűncselekmény, és feljelentést von maga után! Fontos tudni, hogy a termekben kamerás megfigyelőrendszer működik.

Különböző kedvezményeket lehet igénybe venni,például a Zuglókártya és az Erzsébetváros kártya felmutatásával 30% kedvezményre jogosult a kártya tulajdonosa a teljes árú, illetve a kedvezményes diák, pedagógus, nyugdíjas, mozgáskorlátozott, vak és gyengénlátó, hallássérült jegyárakból, hagyományos és 3D-s filmek esetén is. Egy Zuglókártyával, illetve Erzsébetkártyával kizárólag egy darab mozijegy vásárlása lehetséges 30% kedvezménnyel. A Zuglókártyára és az Erzsébetváros kártyára adott engedmény, egyéb kedvezményes vagy szerdai jegyárral, kuponnal, akcióval nem összevonható. 

Mindenképpen érdemes meglátogatni a Sugármozit, hiszen rengeteg olyan dolgot kínál, amit a többi filmszínház nem.

Related posts