Mozi 

Mozi Kecskemét

Ha Kecskeméten járunk, érdemes meglátogatni a Malom Mozit, hiszen rengetegen vannak jó véleménnyel a város központjában elhelyezkedő, a Malom Bevásárló Központ 3. emeletén található filmszínházáról.

A létesítmény már nagyon régóta, pontosabban 2008 óta készül látogatói számára a legjobb filmekkel és rendezvényekkel. Segítőkész és barátságos alkalmazottaival mindenkinek hamar a kedvencévé válik. Itt megtalálható a széles filmkínálat, a kedvező árak, a finom mozit nassolni valók, és nem utolsó sorban pedig a jó kedv mindenekfelett, ezért nem csak a kecskemétiek, de a környező helyek kedvenc mozija is egyben. 

Egy jó tanács, ha valaki moziba készül, hogy lehetőleg soha ne pazaroljunk két óránál többet az életünkből egy olyan filmre, amelyről sejtjük, hogy nem fog tetszeni. Ne higgyünk a reklámoknak és az előzeteseknek. Két okból se, mégpedig azért, mert ezeket általában a film legjobb részleteire hivatkozva állítják össze, a lehető legoptimálisabban manipulálva az adatokat és részleteket. A másik ok, pedig, hogy nagyon gyakran ezekből még a film pontos műfaja sem derül ki: nyomasztó hangulatú, depresszív filmekről az előzetesek általában vidámabb képet festenek. Inkább olvassuk el a kritikákat.

Szerencsére, akik moziba terveznek látogatni az ősszel, nem kell azon aggódniuk, hogy nem lesz olyan film, amire szívesen mennének, hiszen idén is rengeteg kategóriával és rengeteg új dologgal rukkoltak elő. Sokkal inkább fog problémát jelenteni az, hogy annyi érdemleges filmet játszanak, hogy nem győzzük fizetni a mozijegyeket és a nassolni valókat.

Nézzük is meg mire számíthat az, aki Kecskemétre kíván látogatni egy felejthetetlen moziélményért.

Elsősorban említeném a Gemini mant-t amit nem kell reklámoznom, hiszen már kellőképpen beharangozták, ráadásul nem mással, mint Will Smith-el. Ebben az ötletes, izgalmas és rendkívül látványos akcióthrillerben a Will Smith által megformált Henry Brogan egy elit gyilkos, akit hirtelen üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, sőt, úgy tűnik, előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését. Aki szereti az akció filmeket, vagy esetleg a színészt, annak mindenképpen kötelező. 

Az-második fejezet. Említenék egy kis horrort is, hiszen ha már nemsokára közeleg a Halloween, igenis nézzünk ilyen kategóriát is. Őszintén szólva a film első része számomra csalódás volt, de az előzetes által talán a második részhez össze kapták magukat a rendezők. A film egyébként természetesen az első rész folytatása, ahol 27 évvel később egy telefonhívás ébreszti mindannyiukat: Derryből keresik őket. Újrakezdődtek a megmagyarázhatatlan eltűnések, a kisváros utcáit és házait ismét hatalmába keríti a rettegés. A hősök hazamennek, hogy újra szembenézzenek a lisztes képű, festett arcú, kacsázó léptű borzalommal.

Több filmet nem is említek, hiszen a mozinak van honlapja, ahol naprakészen utána tudunk nézni, mik is az aktuális dolgok. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek, aki kikapcsolódna.

Related posts