Mozi 

Mozi hétvége

Mozi hétvége

Számos család és baráti/munkahelyi társaság szervez hétvégi mozizásokat kikapcsolódásként. Ezek a programok maradandó emlékek maradnak, főleg ha egy új film jön ki, amit nagyon várunk.

A Cinema City minden évben megrendezi a filmünnep hétvégét, ami minden vidéki és nagyvárosi mozijában egy négynapos eseménysorozat októberi hónapban. Ilyenkor a nézők 790 forintért (2D vetítés) és 990 forint plusz szemüveg (3D vetítés) áron vásárolhatnak jegyet több mint 50 különféle filmre, melyek közül hatot premier előtt, négyet premieren mutat be a mozihálózat. Az IMAX jegyek 990 forintba, a VIP jegyek 3210 (2D) és 3490 (3D) forintba kerülnek.

Csoportos mozizások diákok számára a Cinema Cityben

A Cinema City a csoportos mozizás lehetőségét kifejezetten az iskolás diákok részére alakította ki, ami a műsoron levő filmek teljes választékára kiterjed. Sőt, különvetítés megszervezésére is van lehetőség. Ebben az esetben egyedi ajánlatot kínálnak az iskolák és a pedagógusok rendelkezésére. A csoportos foglalások esetében a Cinema City személyzete különleges odafigyeléssel gondoskodik arról, hogy a látogatás jól szervezett legyen. 

A MOZI MŰSORÁRA TŰZÖTT FILMEK MEGTEKINTÉSE KISEBB CSOPORTOKKAL:

A különféle filmekre váltható iskolás csoportos jegyek esetében a kedvezmény mértéke függ:

– a csoport létszámától (minimum 15 fő diák)

– a kiválasztott filmtől, a premier tervezett dátumától és a film típusától (2D, 3D, IMAX, 4DX),

– a mozilátogatás időpontjától (hétköznap, hétvége),

– az intézmény típusától (általános, középiskola stb.).

Különvetítések

Az ünnepi alkalmakhoz, megemlékezésekhez és tantárgyakhoz, témakörökhöz kapcsolódó filmek vetítését 100 fő feletti csoport igénye esetén, bármilyen előre egyeztetett alkalommal meg tudják szervezni.

Mit tartalmaz a csoportos jegyár?

INGYENES JEGY A KÍSÉRŐNEK

10 diákonként 1 főnek (minimum csoport létszám 15 fő diák)

EGYEDI IGÉNYEK

Előadáskezdés igazítása a csoport kéréséhez

KEDVEZMÉNYES JEGYÁR

A létszám alapján csökkentett jegyár

OKTATÁSI SEGÉDLET

Egyes filmekhez oktatási segédletet is biztosít

 

Hétvégi születésnapozás a Cinema Cityben

A Cinema City Aréna már jól bevált helyszín születésnapok megünneplésére, főleg azon szülők körében, akik valami igazán különlegessel szeretnék meglepni gyermeküket.

Hétvégen délelőtt, vagy kora délután várják a lurkókat és szüleiket egy igazán újszerű moziélményre, ahol a szülinaposok a főszereplők. Az ünneplésre exkluzív zártkörűséget biztosítanak az aktuális moziműsorból szabadon választott filmre, illetve lehetőség van a film előtti 1 órát önfeledt szórakozással, korlátlan étel- és italfogyasztással időt tölteni a VIP részleg lobbijában.

 HOGYAN MŰKÖDIK?

 Az egész a foglalással kezdődik. A kiválasztott dátum előtt legkésőbb két héttel fel kell venni a kapcsolatot. Amikor eljön a nagy nap, gyerekpezsgővel, „terített” asztalokkal és jókedvvel várják a vendégeket, hogy egy igazán felejthetetlen napot töltsenek el Cinema Cityben.

Mit tartalmaz a jegyár?

-kiválasztott mozifilm zártkörű megtekintését

-gyerekpezsgő az ünnepeltnek és barátainak

Szülinapi mozizás ára

A születésnap megtartásának feltétele minimum 16 jegy megvásárlása, függetlenül az esetlegesen alacsonyabb, valós létszámtól. Amennyiben több résztvevő van, úgy a vendégek számának megfelelően kell jegyet váltani. Az érvényes jegy a VIP lobbiba és a terembe is belépést biztosít. Jegyet azoknak is szükséges váltani, akik csak a filmet megelőző fogadásra érkeznek. A VIP lobbyban a film kezdetéig tartózkodhatnak a vendégek.

Related posts