Mozi 

Mozi Debrecenben

Rossz idő esetén nincs is jobb közös program, mint beülni egy kényelmes moziba és megnézni egy nagyszerű filmet.

Debrecen városában két mozi közül választhatnak az érdeklődők.

Megtalálható a város több mint 100 éves art mozija, az Apolló és egy újabb, modern multiplex mozi, a Cinema city is, így mindenki megtalálhatja a saját ízlése szerint a legmegfelelőbbet.

Cinema City mozi Debrecenben

Debrecen belvárosának a legnagyobb mozikomplexuma a Debrecen Pláza bevásárlóközpontban található meg. A debreceni mozi több termében is játszák a hazai és a külföldi filmek legjavát. Az érdeklődők 2 és 3D-s filmek közül válogathatnak. A mozi területén büfé üzemel és terembérlésre is lehetőség van.

Cím: 4026 Debrecen, Péterfia u. 18. (Debrecen Pláza)

Telefonszám: 06/80-800-800 (ingyenesen hívható az ügyfélszolgálati időben, egész héten 10:00-tól 22:00-ig)

E-mail cím: cinema@cinemacity.hu

Nyitvatartás: pénztárnyitás az első előadás előtt 30 perccel, zárás az utolsó előadás kezdete után 15 perccel történik

Megközelítés és parkolás:

Tömegközlekedés: Az 1-es és a 2 -es villamos közvetlenül megáll a bevásárlóközpont mellett. A 11, 24, 43, 22-es és 15-ös busz is szállít utasokat a bevásárlóközpont közvetlen közelében található megállókba.

Autóval: Debrecen Pláza parkolója a Darabos utca és a Péterfi utca felől egyaránt elérhető. A pláza parkolójában váltott parkolójegyen a mozi vendégei számára a mozipénztárban 3 óra parkolási díjat írnak jóvá. Ez a kedvezmény a parkolóházba való beállás időpontjától indul.  A kedvezmény a mozijegy vásárlásakor, az előadás kezdete előtt a jegypénztárakban kérhető, és itt érvényesíthető.

Akadálymentes megközelíthetőség: Mozgássérült és kerekes-székes vendégeket is szeretettel várják a moziban. Minden moziterem megközelíthető kerekesszékkel, amihez a pénztártól kell segítséget kérni. A felvonó teherbírása 190 kg, illetve mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyek is elérhetőek.

Terembérlés: itt

Moziműsor: itt

APOLLO mozi Debrecenben

A debreceni Apollo mozi több mint 100 éve működik. Az art besorolású filmszínházban 2D-ben és 3D-ben is vetítenek filmeket a vendégek részére. A blockbuster– és művészfilmek mellett az Apolló Mozi közönségtalálkozóknak, koncerteknek és számos kulturális eseménynek is otthont ad.

Ezen kívül az elmúlt években számos átalakítást végeztek, így még szélesebb körben tudják a nézőközönség igényeit kielégíteni. A befogadóképessége 28 ezerről 83 ezerre nőtt és több fejlesztést is végeztek az infrastruktúra terén, mint például a légkondicionáló berendezések beszerelése.

Így a mozi régies és art stílusa megmaradt, de mégis a modern mozikhoz hasonló kényelemmel és teljes klímával tudja ellátni az ide látogató mozirajongókat.

A mozi helyszínén Apollo büfé üzemel, kínálatát itt lehet megtekinteni.

Cím: 4025 Debrecen, Miklós utca 1. (Piac utca és Miklós utcasarok)

Telefonszám: 0652-417-847

E-mail cím: apollojegypenztar@fonixinfo.hu

Kérdés esetén Facebookon is szívesen válaszolnak!

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig: 14.45-20.45, szombat és vasárnap: 12.45-20.45

Megközelítés és parkolás:

Tömegközlekedés: Az 1-es és a 2-es villamossal a Szent Anna utcai megállónál kell leszállni. Autó- és trolibusszal a Piac utca megállótól vagy a Széchenyi- Kossuth utcai megállótól lehet megközelíteni a mozit. A Piac utcai megállóhoz a 19, 42 és 42/A jelzésű autóbuszok közlekednek, és a Széchenyi- Kossuth utcai megállók felől pedig a 3, 3A, 4, 25, 25Y, 41, 41Y jelzésű autó-, és trolibuszok segítségével lehet eljutni.

Autóval: Parkolási lehetőség a Miklós utcán, a Piac utcán és az Apolló Parkolóházban van.

Moziműsor: itt

Related posts