Mozi Mozijegy Árak 

4D-s mozizás jegyárak Budapesten

4D-s mozizás jegyárak Budapesten

Manapság a legtöbb családi programok és baráti kikapcsolódások színhelyei  a mozik. Mivel a filmszínházak sokat fejlődtek az elmúlt évek során, nem csak 2D-ben vagy 3D-ben nézhetjük az aktuális filmeket, hanem már 4 dimenziós vetítésben is. A 4D a világ legfejlettebb filmszínházi technológiája a legmodernebb 3-DOF (szabadságfok) mozgó ülésekkel, amelyeket összehangolnak a környezeti hatásokkal. Minden egyes film a részletesen megkoreografált levegő-, víz-, illat-, mozgás-, vibrációs és egyéb hatásokkal a hagyományos moziterem audiovizuális ingereit messze felülmúlva hat a nézőkre, akik teljesen elmélyülhetnek és az akció részeseivé válhatnak.

A jegyár függ a moziktól és a jegytípusoktól is. Például ha nagyobb csoporttal vagy baráti társasággal, családdal megyünk mozizni, érdemesebb csoportos jegyeket vásárolni, hiszen ilyenkor ár engedményekkel ajándékozzák meg a mozizó csoportot.

Az éppen aktuális új filmek ára az első két héten drágább.

Jegyárak a WestEndben található Cinema city moziban

2860 Ft; 4DX diák-, junior-, senior-, fogyatékkal élő jegy hétfőtől csütörtökig (csak munkanapokon): 2570 Ft; 4DX 3D teljes árú jegy szemüveggel: 3260 Ft (szemüveg nélkül: 3010 Ft); 4DX 3D diák-, junior-, senior-, fogyatékkal élő jegy szemüveggel hétfőtől csütörtökig (csak munkanapokon): 2980 Ft (szemüveg nélkül: 2730 Ft).
Csoportos jegyár(6-10 fő): 300 ft ár engedmény

Cinema City VIP jegyárak:

4D jegy: 5950 Ft; VIP digitális 3D teljes árú jegy: 6450 Ft (szemüveg nélkül 6200 Ft). A jegyár tartalmazza az előadás kezdete előtti fél órában a VIP büfé étel- és italkínálatának korlátlan fogyasztását. A jegypénztárban papír alapú “”EDENRED Ticket Compliments Top Premium”” ajándékutalványt is elfogadnak. A jegypénztáraknál ki tudnak szolgálni MasterCard, Visa, AMEX, valamint PayPass fizetési opciókat.

Diákjegy csak nappali tagozatos, érvényes, eredeti diákigazolvánnyal váltható. Junior jegy 16 éves korig, minden igazolvány nélkül váltható. Junior jegy nem váltható 16, 18 és magasabb korhatár besorolású filmekre. Szenior jegy 65 éves kor alatt nyugdíjas-igazolvánnyal, 65 év felett személyi igazolvánnyal váltható. 3 óra parkolást tudnak jóváírni a Westend parkoló kártyák mozi pénztárnál történő érvényesítésével.

4D-s mozizáskor mi is történik veled?

Mozgó székek

A film jelenetekre reagáló székek garantáltan mozgalmassá teszik a mozizásod. Minden egyes 4DX™ ülés három különböző mozgástengelyen tud elmozdulni: oldalirányú dőlés, emelkedés, előre-hátra dőlés. 

Ne csak nézd a filmet, érezd is! 

Az ülésbe épített funkciók széles választéka, valamint a légmozgás, vízpermet, a láb és a hát csiklandozása lehetővé teszi, hogy a nézők teljesen elmerüljenek a filmben és a vásznon zajló történet részeseivé váljanak.

Egy cseppet sem fogsz unatkozni! A különleges vízpermetnek köszönhetően fürödhetsz az élményekben.

Széles vászon, szeles élmény! A székbe épített fúvókák a film közepébe repítenek!

Érezd a dörgést! Speciális fénytechnikával életre hívott villámok cikáznak körülötted, akár a valódiak! Szívd magadba az élményt! Engedd, hogy az orrodnál fogva vezessenek a jelenetekhez komponált illatok!A 4D mind a 2D, mind a 3D vetítések abszolút moziélménye, ami a legmodernebb 3D vetítéstechnikával vegyítve nem csak kristálytiszta képet, lenyűgöző moziélményt ad, de a további 24 speciális effekttel felejthetetlen pillanatokat szerez neked. A 3D-s illúzió tökéletes érzékelése a Master Image által kifejlesztett szemüvegekkel a valóság látszatát kelti.

Related posts